Jula podbija zachodniopomorskie

JULA szwedzka sieć multimarketów we wtorek 11 marca 2014 roku w marcredo Center Szczecin otworzy swój 11 sklep w Polsce.

Od 11 marca mieszkańcy Szczecina i okolic będą mogli wybierać z ponad 14.000 produktów, jakie ma w swojej ofercie multimarket Jula. Multimarket, ponieważ Jula to sklep inny niż wszystkie, które znają do tej pory Polacy. Na zakupy do Jula przychodzą wszyscy: starsi i młodsi, mężczyźni i kobiety – ci, którzy chcą być samowystarczalni i szukają inspiracji. Od sprzętu fitness do pompy ciepła. Od wędki po kosiarkę. Kreatywni i aktywni znajdą u nas 8 odrębnych działów: narzędzia i maszyny, artykuły budowlane i farby, elektryka i oświetlenie, odzież i artykuły BHP, ogród, wypoczynek, części i akcesoria samochodowe oraz gospodarstwo domowe. Jula szczyci się również starannie dobranymi produktami w ramach marek własnych, niedostępnych w innych sklepach, które zdążyły wyrobić sobie renomę na wymagającym terenie Skandynawii. Już dziś można lepiej poznać ofertę JULA na stronie internetowej www.jula.pl

W Szczecinie zaczyna się nowy rozdział naszej historii – druga dziesiątka sklepów ma swój początek w stolicy zachodniego wybrzeża. Odkąd w listopadzie 2011 roku powstały nasze pierwsze sklepy wkroczyliśmy na ścieżkę szybkiego rozwoju i rok 2014 inaugurujemy otwarciem właśnie w Szczecinie. Jula to zupełnie nowa formuła na polskim rynku – koncepcja multimarketu. Ta nazwa najlepiej oddaje naszą specyfikę, bo Jula nie ma w Polsce swojego odpowiednika - 'takiego sklepu jeszcze w Szczecinie nie było'– mówi Daniel Adamiuk Country Manager JULA.

W dniu otwarcia JULA przygotowała dla Klientów specjalne atrakcje – dla pierwszych 100 klientów we wtorek i środę czekają zestawy upominków - w torbie JULA breloczek z lampką LED, zestaw narzędzi, wytrzymałe rękawice monterskie oraz kubek. Dla pozostałych przygotowano specjalne oferty i niespodzianki cenowe oraz poczęstunek – przekąski, napoje oraz tradycyjny szwedzki tort kanapkowy ‘smörgåstårta’. Zakupy umili muzyka na żywo. Oferty i promocje na otwarcie w każdym z miast cieszą się olbrzymim powodzeniem. W Szczecinie JULA nie może być inaczej zważywszy na listę przygotowanych propozycji.

Jula w marcedo Center szczecin:

• powierzchnia – 3000 m2
  • asortyment – ponad 14.000 produktów,

Jula – to rodzinna firma ze środkowej Szwecji. Poza Skandynawią Polska jest pierwszym rynkiem, na którym Jula zdecydowała się zacząć działalność. W Polsce działa obecnie 10 sklepów: w Warszawie (Targówek i Janki), Wrocławiu, Łodzi, Lublinie, Słupsku, Gdańsku, Gliwicach, Poznaniu i Bielsku-Białej. Osoby aktywnie zajmujące się domem z satysfakcja odkryją ten sklep dla siebie.

Anna Dylińska PR Manager
anna.dylinska@inmedia.net.pl