Już jest! Nowy katalog Jula jesień/zima 2013

Ponad 400 stron i setki nowości z oferty Jula można już zobaczyć w nowym jesienno-zimowy katalogu JULA, który jest już dostępny w multimarketach. To unikalne na polskim rynku wydawnictwo ma swoją 3. edycję i już zdołało podbić serca klientów.

Przeźroczysty czajnik elektryczny, kolorowy grzejnik, super słuchawki czy ubrania na jesienno-zimowe chłody to tylko niektóre z nowości, które znalazły się w nowym jesienno-zimowym katalogu Jula. Na przeszło 400 stronach przedstawiona została oferta ponad 13 tysięcy produktów, w tym marek własnych niedostępnych w innych sklepach. W katalogu, podobnie jak w sklepie Klienci znajdą zarówno narzędzia do remontu domu, do ogrodu czy garażu, sprzęt sportowy, produkty biurowe, AGD a także akcesoria motoryzacyjne. W Jula produkty dla siebie odnajdą wielbiciele zarówno żeglarstwa, jazdy na rowerze, myśliwi, wędkarze, ogrodnicy czy wielbiciele jednośladów (oczywiście nie zapominając o czterech kółkach). Aby ułatwić szukanie, katalog, podobnie jak oferta w samym sklepie, podzielony został na 8 części tematycznych: Narzędzia i maszyny, Artykuły budowlane i farby, Elektryka i oświetlenie, Odzież artykuły BHP, Ogród, Wypoczynek, Artykuły motoryzacyjne oraz AGD i RTV.

Jula – szwedzka sieć multimarketów posiada w Polsce obecnie 9 sklepów. W Warszawie (Targówek i Janki), Wrocławiu, Łodzi, Lublinie, Słupsku, Gdańsku, Gliwicach i Poznaniu. Osoby aktywnie zajmujące się majsterkowaniem za każdym razem odkrywają sklep dla siebie. W JULA Klienci znajdą wszystko co jest potrzebne do renowacji m.in.: domu, ogrodu czy garażu. Ponadto w asortymencie JULA znajdą się produkty RTV i AGD, odzież robocza oraz wiele akcesoriów dla osób, aktywnie spędzających czas m.in. wędkując, wędrując czy jeżdżąc na rowerze. Jula to sklepy dla praktycznych i zaradnych klientów.

W roku 2012 sprzedaż całej sieci wyniosła około 4 mld SEK (około 2 mld PLN), zatrudnienie przekroczyło 2 tysiące pracowników. Jula jest doceniana przez Klientów także w Polsce - w ponad rok po otwarciu pierwszych sklepów zdobyła już takie wyróżnienia jak Laur Klienta czy tytuł Odpowiedzialnego Pracodawcy a także prestiżową nagrodę branży Big Box Retailer of the Year.

Anna Dylińska PR Manager
anna.dylinska@inmedia.net.pl