12. MULTIMARKET JULA OTWIERA SIĘ W GALERII ECHO

Jula Lublin W Kielcach JULA - szwedzka sieć multimarketów otwiera dwunasty już w Polsce raj dla majsterkowiczów, profesjonalistów i wszystkich osób aktywnych. Oficjalne otwarcie sklepu nastąpi w piątek, 12 czerwca 2015 w Galerii Echo o godz. 9:00.

Od czerwca mieszkańcy Kielc i okolic będą mogli wybierać z ponad 14.000 produktów, jakie ma w swojej ofercie multimarket Jula. Multimarket, ponieważ Jula to sklep inny niż wszystkie, które znają do tej pory Polacy. Na zakupy do Jula przychodzą wszyscy: starsi i młodsi, mężczyźni i kobiety – ci, którzy chcą być samowystarczalni i szukają inspiracji. Od sprzętu fitness do pompy ciepła. Od wędki po kosiarkę. W okresie letnim warto zwrócić szczególną uwagę na nowy asortyment mebli ogrodowych, lampki solarne czy wszystkie produkty marki Greenworks obecnej w Jula na wyłączność. Wszyscy kreatywni i aktywni znajdą w Jula 8 odrębnych działów: narzędzia i maszyny, artykuły budowlane i farby, elektryka i oświetlenie, odzież i artykuły BHP, ogród, wypoczynek, motoryzacja oraz gospodarstwo domowe. Jula szczyci się również starannie dobranymi produktami w ramach marek własnych, niedostępnych w innych sklepach, które zdążyły wyrobić sobie renomę na wymagającym terenie Skandynawii. Co warte podkreślenia, produkty dostępne w JULA, są kupowane przez sieć od producentów bez pośredników, co przekłada się na ich atrakcyjne ceny. Już dziś można lepiej poznać ofertę Jula na stronie internetowej www.jula.pl   W dniu otwarcia JULA przygotowała dla Klientów specjalne atrakcje – dla pierwszych 100 klientów w piątek, sobotę i niedzielę czekają zestawy upominków – w torbie Jula znajdzie się zestaw narzędzi ogrodniczych, ściągacz do wody wyposażony w ściereczkę z mikrofibry i pojemnik na płyn z funkcją spryskiwania oraz przepychacz gumowy. Dla pozostałych przygotowano specjalne oferty i promocje cenowe oraz poczęstunek – ciastka, napoje i tradycyjny szwedzki tort kanapkowy smörgåstårta . Zakupy umili muzyka na żywo. Oferty i promocje na otwarcie w każdym z miast cieszą się olbrzymim powodzeniem. W Kielcach będzie można w atrakcyjnych cenach kupić m.in. stolik kawowy z krzesłami, kosiarki MEEC, robota kuchennego, polerkę elektryczną czy podkaszarkę BOSCH oraz wiele innych potrzebnych produktów potrzebnych do codziennego życia. Jula w Kielcach: powierzchnia – ok. 3.000 m2 asortyment – ponad 14.000 produktów, w tym marki własne niedostępne w innych sklepach zatrudnienie w sklepie – 25 pracowników (dodatkowo firmy zewnętrzne) adres: Galeria Echo, Al. Solidarności 36, 25-323 Kielce