Nowy, elektroniczny katalog JULA Jesień-Zima 2016 już jest!

Nowy elektroniczny katalog Wraz z początkiem nowego sezonu Jula wprowadziła nowy, cyfrowy katalog „Jesień-Zima 2016”. Na aż 1094 stronach nasi Klienci znajdą ofertę ponad 14 000 produktów, w tym wysokiej jakości marki własne, dostępne jedynie w Jula. Nowy katalog zawiera ponad 1 000 nowości oraz nowe, atrakcyjne ceny.

Katalogi JULA wydajemy dwa razy w roku: na wiosnę i jesienią. Z każdą edycją wychodzimy naprzeciw oczekiwaniom Klientów i zgodnie z ich potrzebami rozbudowujemy asortyment o produkty naszych marek własnych oraz marek znanych, cenionych producentów. Dbamy o to, aby klienci otrzymywali artykuły już wyselekcjonowane, wysokiej jakości w dobrych cenach - mówi Tomasz Wienke dyrektor zarządzający JULA Poland.   Dziesiąta już edycja polskiej wersji katalogu prezentuje unikalny miks wysokiej jakości produktów Jula w 8 tematycznych kategoriach produktowych: Narzędzia i maszyny Elektryka i oświetlenie Artykuły budowlane i farby Odzież i artykuły BHP Ogród (maszyny i narzędzia) Wypoczynek (rowery, łodzie, wędkarstwo, aktywność rekreacyjna) Akcesoria motoryzacyjne Artykuły gospodarstwa domowego Nowy katalog Jula jest zawsze w zasięgu ręki – Klienci mogą go przeglądać w swoim smartfonie, tablecie czy na komputerze, bez względu na system operacyjny (Mac/Windows). Zapraszamy do obejrzenia i pobrania najnowszego katalogu JULA na stronie: http://www.jula.pl/temat/2016/katalog-jesien-zima-2016/