Jula poszukuje nowych lokalizacji oraz przygotowuje się do uruchomienia sklepu

shutterstock 230858164 Jula planuje kolejne inwestycje w Polsce: szuka lokalizacji dla nowych sklepów, a także przygotowuje się do otwarcia nowego kanału sprzedaży – sklepu internetowego. Celem tych działań jest dotarcie do konsumentów w całym kraju z unikalną ofertą produktów.

Jula dostrzega w polskim rynku ogromny potencjał. Wyniki przeprowadzonych badań i dotychczasowe doświadczenie pokazują, że polscy konsumenci, którzy dokonali zakupów w sklepach Jula, oceniają je bardzo dobrze. Dla wielu z nich multimarkety Jula stają się ulubionym miejscem zakupów. Szeroka i bardzo często pozytywnie zaskakująca oferta, mała powierzchnia handlowa, dobra jakość produktów, atrakcyjna relacja jakości do ceny oraz fachowa obsługa klienta  gwarantują  wygodne i szybkie zakupy. Dzięki dalszemu rozwojowi sieci w nowych lokalizacjach, większa liczba klientów będzie mogła korzystać z dogodnego dostępu do sklepów Jula. Jula przygotowuje się także do uruchomienia sklepu internetowego. W dobie intensywnego rozwoju usług internetowych stałym zmianom ulegają zwyczaje i potrzeby zakupowe polskich konsumentów. Jula rozumie Polaków i wychodzi naprzeciw ich oczekiwaniom – dzięki sprzedaży internetowej szeroki asortyment produktów Jula będzie dostępny dla klientów z każdego zakątka Polski.