Jula po raz piąty uhonorowana wyróżnieniem Gwiazda Jakości Obsługi!

DSC4929 15 marca rozstrzygnięta została jedenasta edycja programu „Gwiazdy Jakości Obsługi”. Jula po raz kolejny znalazła w gronie zwycięzców – firm, które zapewniają swoim klientom najwyższe standardy obsługi.

Tytuł „Gwiazda Jakości Obsługi” przyznawany jest przedsiębiorstwom, które klienci uznali za szczególnie przyjazne i wyróżniające się ponadstandardową jakością obsługi. Najważniejszą cechą programu jest decydująca rola konsumentów w procesie wyłaniania laureatów. Zwycięzcy reprezentują różne branże i są typowani na podstawie prowadzonych przez cały rok badań konsumenckich. W Jula klient jest najważniejszy. Dbamy o to, by każdy odwiedzający nasze sklepy mógł zawsze liczyć na pomoc kompetentnego, przyjaznego personelu. - To wyróżnienie przyznawane przez klientów jest dla nas najlepszą formą uznania. Dziękujemy serdecznie za zaufanie i zaręczamy, że dołożymy wszelkich starań, by w przyszłości również zapewniać naszym klientom najwyższą jakość obsługi. Chcę też podkreślić, że autorami tego sukcesu są przede wszystkim pracownicy multimarketów, to ich zaangażowanie i entuzjazm budują pozytywną opinię Jula w oczach konsumentów. - mówi Tomasz Wienke, dyrektor zarządzający Jula Poland. W tym roku Jula Poland zdobyła tytuł „Gwiazdy Jakości Obsługi” już po raz piąty.