Informacja prasowa Jula Poland Sp. z o.o.

W czwartek, 2. kwietnia w Parku Handlowym Szczecin Mieszka sieć szwedzkich multimarketów Jula otworzy swój drugi sklep w Szczecinie. To czternasty sklep sieci w Polsce.

Multimarket mieści się w nowym kompleksie handlowo-usługowym, który powstał w zachodniej części miasta, u zbiegu ulic Mieszka I i Mielczańskiej. Lokal zajmuje łączną powierzchnię XXX metrów kwadratowych. Ze względu na obecną sytuację związaną z wprowadzeniem zagrożenia epidemiologicznego na terenie Polski, zarząd sieci zrezygnował z uroczystego otwarcia i związanej z nim kampanii promocyjnej: - Oficjalne otwarcie odbędzie się w terminie późniejszym, wówczas zaprosimy mieszkańców Szczecina do wspólnego świętowania i korzystania z ofert specjalnych. Obecnie, w trosce o bezpieczeństwo naszych klientów i pracowników rezygnujemy z wszystkich zaplanowanych z tej okazji atrakcji. Otwieramy sklep dla mieszkańców zachodniej części miasta, dzięki temu ruch klientów zostanie rozłożony bardziej na dwie lokalizacje. Jednocześnie zachęcamy klientów, aby dokonywali w naszych sklepach stacjonarnych tylko najpilniejszych i niezbędnych zakupów. Pozostałe zakupy można realizować w naszym sklepie internetowym na jula.pl – mówi Arnold Brzeziński, Dyrektor ds. operacyjnych Jula Poland.